torstai 20. kesäkuuta 2013

Vauhti viikko!

Huh, tällä viikolla on kyllä puuhaa riittänyt vaikka muille jakaa. Olen ollut aamupäivät kesätöissä ja tämän viikon olen autellut kaveriani liikuttamaan hänen ja toisen kaverini poneja. Ponit onkin liikutettu melkein heti töitten jälkeen ja siitä on kiiruhdettu Eetun luo. Onneksi nyt on työt loppunut joten ei pitäisi enää niin kiirettä olla.

Aurinko suosi meitä vain parin päivän ajan ja pian alkoi taas satamaan. Onneksi saatiin Eetunkin kanssa päästellä vähän höyryjä ja ylimääräistä energiaa laukka spurteilla. Kyllä Eetu tykkäsi ja meni melko lujaa. Ilman satulaa on myös rälläilty ja se onkin sujunut yllättävän hyvin. Tuntuu että saan Eetua nykyään ratsastettua paljon paremmin ilman satulaa kuin satulalla. Noh, toivotaan taas parempia kelejä, niin päästäisiin harjoittelemaan kunnolla satula selässä ratsastamista, näin alkeelliselta kuin se kuulostaakin..:D.
Ponien kanssa ollaan maastoiltu sekä treenattu kentällä. Ihan ei tunnu tutulta olla tuolla ponien selässä. Jotenkin niin lähellä maata! Kerran käytettiin myös uimassa, joka päättyikin sitten siihen että poni päätti pukittaa ja heittää minut selälleen järveen. Ei kai siinä mitään märkänä olla skootterin kyydissä 6 kilometriä, hhrrr.
Tänäänkin oli tosiaan niin märkää joten ratsastin Eetun vain taivutellen parin ravi pätkän kera. Oli siellä kyllä niin liukasta että ihan käynnissäkin jalat veti välillä väkisin suuntaan tai toiseen.
Otettiin myös pari kuvaa, mutta asetukset olivat huonosti joten ne ylivaloittuivat hurjasti, enkä millään jaksanut muokata niitä enää näin myöhään joten koittakaa saada selvää!
Huomenna juhannusraveihin vieremälle ja kamera mukaan! :)









Höpsiäinen♥







2 kommenttia: