perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kesän kuulumiset

Huh, nyt on koulu loppunut ja kesäloma alkanut. Eetun kanssa ollaan jatkettu aika paljon samaan malliin kuin ennenkin eli ollaan koitettu kohottaa kuntoa ja saada vähän massaa ympärille. Säät ovatkin olleet sitten meitä vastaan koska melkeimpä joka kerta on ollut joko jumalaton sade tai hirveä helle jolloin kaiken maailman pörriäiset ovat kiinni sekä ratsussa ja ratsastajassa. Eetu on alkanut myös taas hieman temppuilla ratsastaessa, se tekee yht'äkkiä pysähdyksen ja alkaa vängätä väkisin vastaan sekä pyörii ympäri ja pomppii omiaan. Tätä ollaan yritetty kitkeä pois mutta tiukassa näkyy olevan.. Tämän takia yhtenä päivänä lennettiinkin pellolla nurin. Oli märkä pelto ja liukasta, jolloin Eetu alkoi temppuilla ja kompastui, jonka jälkeen löysinkin itseni heinikon seasta Eetu vieressä makaamassa. Onneksi ei kummallekkaan käynyt kuinkaan. Nousin vielä takaisin selkään ja yritin taivutella sitä jotta ei keksisi taas temppuilla.



temppuilua...

temppuilua..

ja temppuilua!


vähän jännittää..


huuiii...kummitus!







Tosiaan tänään ennen tallille menoa kävin ostamassa Eetulle uudet päitset, riimunarun ja kärpäshapsut (? :D) päitsiin. Meno matkalla rupesikin minun tuurilla ripsimään ja perillä satamaan kaatamalla. Nopeasti hipsin hakemaan Eetun laitumelta ja kerkesinkin samalla napata pari kuvaa. Putsasin Eetun oikein perusteellisesti johon  menikin aikaa 40 minuuttia! Sitten vain nopeasti satula ja suitset selkään ja kävelytin puten pellolle. Sateen takia pelto oli litimärkä joten taivuttelin taas vain käynnissä. Noin kymmenen minuutin jälkeen Eetu hoksasi taas tenppuilla enkä jaksanut rueta taistelemaan kaatosateessa joten menin ravailemaan tielle pariksi minuutiksi. Ennekuin kyyti tuli siivoilin hieman tallilla ja putsasin Eetun mutaiset jalat.




















Kesäkamut tallille♥





tänään ostettu uusi päitsipakkaus!





hupsista..















Tässä joku päivä pitäisi Eetuski pestä ja olen ajatellut myös reissua myös maneesille harjoittelemaan. Rippileiristäkin pitäisi selvitä parin viikonpäästä ja sen jälkeen alkaa heti hevosleiri. Kiirettä pukkaa, huh!


Nyt huomasinkin että 30 lukijan raja on mennyt rikki joten voisin tehdä erikoispostauksen! Kaikki siis ehdottelemaan. Itse ajattelin jotain My day- postausta, mutta kaikki ehdottelut otetaan vastaan! :) Ainiin, jos joku on halukas tekemään minulle bannerin niin olisin enemmän kuin kiitollinen!♥

Oho, nyt tuli ainakin kuvia tauon edestä! Palaillaan pian!

8 kommenttia:

  1. voisin väsätä sulle bannerin ? :-) Alla olevasta linkistä löytyy muutama esimerkki. Laita kommenttia kyseiseen sivuun, jos haluat että teen sulle bannerin ! Ilmoita samalla onko jtn toivekuvia, värejä ym.
    http://powerjalaura.blogspot.fi/p/banneripaja.html

    VastaaPoista
  2. Haaste! tiggerjoppelove.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Onhan tuo saanut massaa entisiin kuviin verrattuna! :)

    VastaaPoista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kävin itte tänään ostaas yhelle lv:lle tommosen riimun (:
    Liityin liitykkö takas?
    http://venkkuuh.blogspot.fi/

    VastaaPoista