lauantai 15. kesäkuuta 2013

Laittoman rentoa menoa!

Koko päivän on ollut aivan järkyttävän kurja keli, niinkuin lähiviikkoina joka ikinen päivä. Tallille lähdettyä ei onneksi satanut kaatamalla joten jotain oli siis tehtävä muuta kuin murjottaa tallissa. Eetu seisoin tarhassa litimärkänä odottamassa että pääsisi sisään joten nopeasti hipsin ja vein sen talliin. Laitoin uuden riimun ja päitset päähän ja kaverini otti tallin ponin mukaan kaveriksi. Lähdimme käveleksimään taluttaen pihatietä pitkin hiekkatielle. Jouduimme myös menemään muitten tallikavereiden laitumien ohi mukaan lukien erään ori pojan joka otti Eetua hieman koville. Meno matka meni hyvin mutta tulo matka oli hieman pörhäkkäämpää. Piti hieman neuvotella Eetun kanssa että missä se takapuolen paikka on, minun naamassa vai nätisti tiellä kävelemässä :D. Kaiken lisäksi traktorit ja peräkärryt olivat täynnä kummituksia joten piti hieman panikoida ja heittää pari piruettia. Onneksi päästiin tallille ehjin nahoin, hieman märkänä ja hepulissa koska poni lähti takaisin laitumelle ja Eetu joutui talliin yksin. Pian sitten Eetukin pääsi laitumelle murmeltamaan vihreää kavereittensa kanssa. Ennen kyydin tuloa napsasin pari kuvaa kännykällä tänne blogin puolelle ettei ihan tylsä postaus tule ilman kuvia!
Nyt ei voi kyllä muuta tehdä kun toivoa ja rukoilla että nämä säät paranisi, koska ilman maneesia ja kenttää on mahdotonta treenata märällä pellolla. Alkaa jo hieman puulta maistua tämmöinen laiskottelu! Toivotaan että nyt tämä rento meininki on virkistänyt Eetun mieltä että se jaksaisi taas kuivilla säillä touhuta treenin parissa :D.




Nanette-poni♥



7 kommenttia:

  1. Ihana blogi, ja vihdoinkin lv-projektiblogi!

    Kurkkaa myös hot-proof.blogspot.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Itsekin aina etsiskelen näitä lv-blogeja! ;)

      Poista
  2. kiva blogi, en tykkää tosta bannerista vaaa:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla makunsa, itse tykkään siitä paljon! Kiitos:)

      Poista
  3. Liityin, takas? (:
    http://rosajabate.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. voi ei, en ois heti uskonu et toi on lv varsinkaan tosta bannerin kuvasta :) mutta jos toi on sulle tullut ravitaustasena suoraa nii oot saanu siit kyllä ihan nätin kaverin:) liityin. saa liittyä takasin :) http://adajarivenge.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Hih, kiitos:) käyn katsomassa!

    VastaaPoista