tiistai 9. huhtikuuta 2013

Viikonlopun hyppelöt!

Nyt hieman myöhässä kirjoittelen, mutta tarkoitus oli siis teille kertoa hieman lauantain hypyistä. Tämä oli siis ensimmäinen kerta kun Eetulla hypättiin. Kenttä on huonossa kunnossa, joten hyppäsimme tiellä.

 Ensin verryttelimme ihan normaalisti tallin pihassa olevalla suurella ympyrällä ja sitten suuntasimme vähän kauemmaksi tielle. Ravissa mentiin ensin pieniä puomeja, jonka jälkeen mentiin jo ristikkoa ja jopa 50cm pystyä. Eetu oli aika reippaalla tuulella joten intoa sillä riitti. Kun hyppäsimme pystyä niin Eetu nostikin kätevästi esteen jälkeen laukan, joten ratsastuksesta jäi oikein hyvä mieli! Itse olin vähän hukassa noissa hypyissä, sekä suurin osa hypyistä tuli hieman liian lähelle mutta hyvin selviydyttiin näin ekaksi kerraksi!:)





Sunnuntaina ja Tiistaina tehtiin perus koulu juttuja. Eetu oli kumpanakin päivänä vähän höselö. Ratsastaessa se ei oikein kuunnellut ja lähti vähän itsekseen liihottelemaan. Hetken rauhottelun päästä sain kuitenkin ihan ok pätkän, joten lopetin sitten siihen. Tiistaina Eetulta oli kiepsahtanut kenkä puoliksi irti joten jalkaan kengitettiin uusi töppönen. 

Tallin omistaja kertoi miten Eetu päivät pitkät auringossa lokoilee päivisin. Eetu on muutenkin hirmu rento ja lupsakka hoitaessa. Pariin otteeseen tallille tultua se on ruennut lähi aikoina hörähtelemäänn kun kuulee että ollaan tulossa. Myös tarhasta hakiessa se meidät nähdessään tervehtii iloisesti vastaan. Nyt ihan oikeasti tuntuu jo siltä että Eetu on alkanut tuntea meidät hyvin ja alkanut luottaa paljon meihin.<3

Sunnuntaina minulla olisi estekisat nerkoolla joten sieltä saattaakin tulla teille jotain postausta! 

Kiitos vielä lukijoille jotka ovat olleet nopeita liittyjöitä lukijaksi! Kommenttia vaan tulemaan!

Kirjoittelemisiin taas!



2 kommenttia:

  1. "Ja taas maiskauta! Hohohohohoiiiiii !!"

    Repesin :D mut kiva blogi, jään seurailemaan ;)

    VastaaPoista