keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Super kiireinen viikon alku!

Apuaaa.. tämä viikko on ollut yhtä hullunmyllyä. Maanantaina alkoi työharjoittelu ja menin Emotioniin kaverini kanssa. aamu yhdeksästä kolmeen olemme siellä olleet ja tehneet hommia muitten työntekijöiden avustuksella. Tiistaina oli myös kulttuuri akatemian haku johon olen koko viikonlopun ja alkuviikon harjoitellut tanssikoreografiaa. ''Koe-esiintyminen'' meni siis ihan hyvin ja nyt vaan sormet ristissä toivotaan että pääsisin sisään. Tänään tosiaan pääsin kolmelta töistä ja sen jälkeen suoraan koululle tekemään matikan koetta. Neljältä siis pääsin kotiin, aika väsyneenä. Illalla on vielä ratsastustunti nerkoolla joka alkaa seitsemällä. Huh, nyt yritän postata vähän enemmän jos aika antaisi periksi.


Mutta arvatkaas mitä.. Olen tälläviikolla onnistunut hävittämään vaikka mitä. Kamera, objektiivi ja kännykkä on siis kateissa. Olen ollut ilman puhelinta jo kaksi viikkoa, kuvitelkaa! Alkaa olla jo vaikeaa minulle :D
Ilman hyviä ja uusia kuviakaan ei oikein tee mieli tehdä postauksia. Mutta toivotaan että löydän kaiken hävittämäni nopeasti!

Laitan vielä saman mainostuksen tännekkin minkä laitoin Facebookin hevosbloggaajien sivulle. Kaikki siis ehdottelemaan! :)

Kaikki ehdottelemaan! Päätin siis vaihtaa blogini nimen joten kaipaisin teidän apuanne hieman. Ongelmana on se että en keksi uutta nimeä.. Ajattelin että kirjoittelisin muutenkin hieman blogiin kuin vain Eetun kuulumisista, en siis mitään lifestyle blogia, vaan vähän heppa-ja lifestyleblogin väliltä. Se jonka keksimän nimen valitsen, saa ''palkinnoksi'' bloginsa esittelyn minun blogissa. Auttakaa! ♥

Enää 9 päivää ! ♥  (kuva: weheartit)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti