tiistai 2. huhtikuuta 2013

Taas täällä!

Kolmas kerta toden sanoo, eikös se niin mennyt? Olen siis palannut taas tänne bloggailun ihmeelliseen maailmaan ja tällä kertaa aloitan täysin puhtaalta pöydältä. Entiset blogini olen jo lopettanut mutta toista en halunnut poistaa koska siellä oli niin paljon kuvia joten en raskinut heittää niitä ''kertomuksia'' pois.

Tämä blogi siis kertoo minusta, hevosetani ja meidän taipaleesta ratsukoksi. Electron, eli tutummin Eetu lopetti ravikilpailun joulukuussa 2012, sillä ikä tuli vastaan. Hyvällä menestyksellä Eetu raveissa juoksi ja olikin innokas juoksia.




Näin ratsuhommiin kun siirryttiin niin ostettiin tämä symppis ruuna kaverini kanssa puoliksi. Alusta lähtien kun ensimmäisen kerran sille tallille tulin niin ihastuin täysin Eetun sympaattiseen ja suloiseen katseeseen. Vaikka Eetu on ollut jo pari kuukautta nimissämme, ei silti aina tahdo uskoa että tosiaan se on ikioma hevosemme.

Satula selässä nyt ollaan menty treeniä ja Eetu on ollut todella nopea oppimaan jo alkeis ratsun hommia. Ennen Eetu ei pysynyt paikoillaan vaan tahtoi mennä eteenpäin kuin höyryjuna, mutta nykyään sekin ongelma on jo lähes poissa ja Eetu malttaa seistä paikoillaan niin pitkään kuin kuski käskee. Ravissa herra osaa jo rennosti kulkea, mutta raviin pitäisi vielä saada hieman ryhtiä lisää. Laukkaa ollaan myös jo hieman otettu hangessa, sekä tiellä pari pätkää, mutta laukka on kyllä vielä projekti homma.



Lisää kirjoittelen tietoa Eetusta ja minusta omille sivuille, kunhan saan ne aikaiseksi tehdä!

Kirjoittelemisiin!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti