perjantai 9. elokuuta 2013

Jälleen täällä!

Nyt olisi vihdoin kesätauolta palattu kirjoittelemaan. Kesä on mennyt Eetun kanssa treenaten hyvin ja ollaankin edistytty paljon lyhyessä ajassa! Tällä viikolla on säät suosinut meitä joten ollaan päästy ratsastamaan kunnolla. Parin viikon aikana Eetu on ruennut heti alkuverkassa jo rentoutumaan tosi paljon ja enää ei ole sitä samaa jäykkyyttä mitä ennen oli lähes koko ratsastuksen ajan. Ollaan harjoteltu paljon kokoamisia ja pieniä teitä, joten Eetu on alkanut hyvin jo taipua ja lyhentämään askelta, edistystä! Eilen oli tarkoituksena mennä ilman satulaa rennosti koska aiemmin päivällä Eetu oli käynyt uimassa talliporukan mukana. Alkuverkka meni hyvin ja sainkin ratsastettua Eetun tosi vetreeksi ja lennokkaaksi. Kuitenkin sen jälkeen Eetun keskityskyky vähän heitti kun hevosia vietiin pihalle ja sisälle joten Eetun oli hetki pakko niitä tuijotella työn teon sijaan. Lopuksi kuitenkin saatin tosi mukavia pätkiä ja Eetu tarjosikin tosi kivaa ravia! Kuvista huomasin jo oman istuntani miten karmealta se näyttää mutta kyllä tuohon Eetun raviinkin on totuttelemista! Nyt vaan hiomaan omaa istuntaa kuntoon kun heppa alkaa toimia hyvin :)





ilmeet kuuluu asiaan...!






hups, vähän heitti tasapaino..











alkuviikon treenausta^^


Huomenna olisi sitten kuvauspäivä! Olisi vaan valinta edessä, ravit vai kouluvalmennus? Auttakaa ja laittakaa kommenttia! ;)

17 kommenttia:

  1. sori mut toi hevonen ei oo nähnytkään rentoa... ja sulla on aika kovat kädet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saat anteeksi, ja mistähän niin päättelit? :)

      Poista
  2. kouluvalmennus (:

    VastaaPoista
  3. Ihq eetu! Se näyttää paljo lihaksikkaammalle kun ennen :D kouluvalkkaan hops!

    VastaaPoista
  4. SANNIIII PRKL TUUT KUVAAMAAN MEIDÄN KOULUREENIÄ PISTE!!!!!!!!!!!!!!!!!:) (+tarhatalkoisiiin;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIIMPÄÄ SANNI PERRKLLLLLL!!! MEIJÄN KOULUREENI!!

      Poista
  5. Ihana banneri ;o ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkii tykkään tosi paljo, kiitos siitä tiinalle! :)

      Poista
  6. Kiitos kaikille kommenteista ja niillekin joiden kommentit ovat blogger itsekseen poistanut! Ihania kommentteja on tullut!<3

    VastaaPoista
  7. Kui tyhmää ratsastaa ilman kypärää?!?!? omapahan on pääs, ois hyvä jos kerran tuolta lentäisit ja satuttaisit pääsi, oppisithan jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös tuo sinun käytös ole vielä tyhmenpää kun tuollaista toiselle pitää toivoa? Hieman miettisin sanoja jos tuohon tyylin on tapana yleensäkin ilmaista mielipide.

      Poista
  8. Oi ihana blogi <3 Löysin vasta.
    Muistuttaa mun blogia showtomercy.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Miksi ratsastat farkuissa, ilman jalkineita ja ilman satulaa? Sinähän olet tuolla selässä kuin vesihiihtäjä. :) Hevosen on vaikea oppia, jos jalka menee noin liioitellusti eteen.

    VastaaPoista
  10. Missähä sun kypäräs

    VastaaPoista