maanantai 20. toukokuuta 2013

Puomitreeniä!

Hei taas kaikki! Tosiaan tänään oli ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä, joten lähdettiin tallille kamera ja kuvaaja mukanamme. Harjattiin hetki Eetua tarhassa ja parit yhteiskuvat otettiin kunnes mentiin laittamaan kamat kasaan ja pellolle päin.






Kävelin Eetulla aika pitkät alku käynnit koska laitoin kaverit orjatöihin kantamaan pellolle esteet. Vähitellen otin tuntumaa ja aloin työstää ympyrällä käyntiä pyöriväksi, sen jälkeen sama ravissa. Hetken verran herra tuntui aika virkeeltä (tosiaan aika..) mutta himpun verran neuvottelua niin eiköhän se siitä vetristynyt oikein hyvin. Pitkästä aikaa tuntui että Eetu ihan kunnolla laittoi itsensä likoon ja takajalatkin alkoi hieman heräillä. Ennen puomeja otin vielä pari kierrosta laukkaa joka sujui aika yllättävät hyvin viime aikoihin verrattuna. 

Puomeja menin vain pari kertaa. Ensin muutaman kerran käynnissä, sitten ravissa sekä pari kertaa laukassa. Ensin hieman epäröin koska ei koskaan ennen oltu menty laukassa minkaanlaisen puomin yli mutta Eetu vain urheasti tuli puomille ja ylitti sen aina ilman kopseita ja räpeltämistä. Ei edes laukka tippunut, hieno poika! Muutaman kerran oli laukan nostossa erimielisyyksiä jossa Eetu vähän hermostui mutta aika mainiosti alkaa jo laukka nousta suoraan käynnistäkin. Loppuraveissa Eetu alkio jo ihan kunnolla myödätä ja oli tosi mukavan tuntuinen. 

Oon vähän tarkkaillu mun omaa istuntaa ja kuvita tarkkaillu käsien asentoo, jalkojen paikkaa ja keskivartalon könötystä. Oon huomannu että Eetulla ratsastaessa ei rupee miettimään omaa istuntaa niinkään paljoa  kun pitää itse hevoseen keskittyä aika paljon. Siinä sivussa on sitten tullut  huomattua että istun siellä kuin linnunpelätin. Nyt kyllä pitää alkaa miettiä myös omaa istuntaa että jatkossa pysyn selässä! :D



hui, traktori!




ei mitään kauneinta menoa, mutta eka kerta laukkapuomeilla, joten hieno on! :)




Jos jotakuta innostaa niin bannereita saa minulle saa tehdä! Laita kommenttia jos innokkuutta löytyy niin voin kertoa hieman lisää!

3 kommenttia:

  1. Vautsi, sullahan on upea blogi! :o Ulkoasu ehkä vähän turhan talvinen, mutta silti upea. Tosi hyvin ja selkeästi kirjoitat, ja kuvat on tosi upeita, on hyvin vähän kaikenlaisia kuvia, eikä vaan esim. ratsastuksesta :3 ps. orjatyövoima on parasta ;)

    http://www.melkeinhuipulla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ihanasta kommentista! Tosiaan tuo uusi ulkoasu on työnpäällä joten eiköhän sekin nopeasti saada kohta jo vaihtumaan! ;)

      Poista
  2. Mä voisin tehdä sulle bannerin (:
    Jos viittisit käydä kommentoimassa vähän lisäinfoa mun blogin uusimpaan tekstiin tai bannerit - sivulle ;) oisko mahdollista?

    http:/jennijaunski.blogspot.fi

    VastaaPoista